Jouw Medetuinders

Jouw Medetuinders

Als je met de muis over de plattegrond gaat zal bij iedere tuin de voornaam van de tuinder verschijnen en tussen haakjes het jaar waarin men begonnen is met tuinieren bij Eigen Oogst. Eventueel is dat nog aangevuld met wat extra informatie, een link of een afbeelding (zie de voorbeelden bij tuin 29e en 43). Wil je bij jouw tuin ook extra informatie laten zien, stuur dan een email aan de webtuinder.

Voor de nieuwkomers is het wellicht nuttig om te kunnen zien waar de ‘doorgewinterde’ tuinders zitten, voor de anderen leuk om eens te kijken welke frisse ideeën nieuwkomers meebrengen.

Werkt deze pagina niet goed in jouw browser? Bijv. de muisover tekst verschijnt niet of op de verkeerde plek? Als dat het geval is, geef het door aan de webtuinder met vermelding van de naam van jouw browser en of je een computer, tablet dan wel mobieltje gebruikte. Ook als een naam niet bij de goede tuin staat of het jaar klopt niet dat graag even doorgeven. Let op, de onderstaande indeling is geldig per 1-10-2021!

;

Als je ook een tekst en/of een foto bij jouw tuin wilt plaatsen: stuur een berichtje aan de redactie van de website, klik hier om een email te sturen.

Er is ook een pdf versie van bovenstaande plattegrond. Klik hier om deze te downloaden.